PUBLICITATE

FESTIVALUL JUDEŢEAN DE TEATRU ŞI CREAŢIE PLASTICĂ PENTRU COPII GH. HRUŞCĂ, Vlădeni, ediţia a X- a, 15 mai 2016

Actualitate

Duminică, 15 mai 2016, a avut loc în satul Vlădeni a X-a ediție a Festivalului Județean de Teatru și Creație Plastică pentru Copii ” Gh. Hrușcă”. Prezenta numeroasă la festival educatori, preșcolari, părinți, dovedește seriozitate și o bună organizare a festivalului.

     Au participant copii de la următoarele unități din județ: Gr. Nr. 6 Dorohoi, Gr. ” Ștefan cel Mare și Sfânt” Dorohoi, GPN Manoleasa, GPP Nr. 23 Botoșani, GPP ” Șotron” Botoșani, GPP ” Micii cercetași” Botoșani, Gr. ” Voinicelul” Botoșani, GPP nr. 19 Botoșani, Gr. ” Prichindel” Cotu Copălău, GPN Dumbrăvița, Școala nr. 10 Botoșani, Liceul Pedagogic ” N. Iorga” Botoșani, Școala Gimnazială nr. 1 Roma, Școala Gimnazială nr. 1 Copălău, Școala primară nr. 2 Cotu, iar din județul Suceava au participat copii de la Școala Gimnazială nr. 3 Suceava și Gr. Nr. 3 Dumbrăveni.

     La sectiunile artistice au fost înscrise un număr de 5 scenete, 4 dramatizări, 4 piese de teatru scurt, 10 monologuri și 33 de recitări, ce au reunit un număr de 136 de copii. La secțiunea pictură au fost înscriși un număr de 122 de copii  care au realizat lucrări cu tema ” Floare, soare şi culoare”.

     Și în acest an s-au acordat trofee pentru fiecare secțiune. Trofeele au fost obținute de:
1. Grădinița ” Voiniceii ” Vlădeni – la secțiunea Teatru scurt ;
2. Grădinița nr. 6 Dorohoi -  la secțiunea Dramatizare;
3. Grădinița ” Șotron” Botoșani – la secțiunea Scenetă;
4. Grădinița ”Voinicelul” Botoșani– la secțiunea Monolog;
5. Grădinița Manoleasa – la secțiunea Recitare. 

     Componența juriului a fost următoarea:
1. Prof. Adumitroaie Roxana – Școala Gimnazială nr. 1 Vlădeni
2. Prof. Avădăni Adriana – GPP ” Șotron” Botoșani
3. Damean Flavius – Societatea Cultural – Artistică ” Arlechin” Botoșani
4. Prof. Axinte Cătălina Petronela – Grădinița ” Căsuța cu povești” Brehuiești
5. Preot Oniciuc Claudiu Constantin – Parohia ” Înălțarea Domnului” Vlădeni

     La Festivalul Județean de Teatru și Creație Plastică pentru copii ” Gh. Hrușcă”au participat ca invitați: domnul Eugen Hrușcă - ziarist, fiul celui în onoarea căruia am denumit festivalul, inspector Anisie Ionuţ, inspector Bilocopetiuc Paul, primarul comunei Vlădeni - Murariu Voicu si viceprimarul Podariu Ştefan.
     Parteneri în organizarea și desfășurarea festivalului au fost: I.Ș.J Botoșani, CCD Botoșani, Asociația Culturală” Arlechin” Botoșani, Primăria Vlădeni, Parohia Vlădeni, parteneri care au adus un sprijin deosebit în derularea festivalului.
     Mulțumim, deasemenea, copiilor participanți, părinților acestora și cadrelor didactice pentru prezența lor la festival și pentru momentele deosebite pe care le-au prezentat” a declarat doamna profesor Axinte Hareta în calitate de organizator.

 
 
Vizualizari: 3385. |   Noteaza articolul :
 • Currently 4.57/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
  |  Nota curenta: 4.6 din 7 voturi
Comentarii

Monitorul de Botosani nu este responsabila juridic pentru continutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

  Pentru a putea posta comentarii pe marginea subiectului trebuie sa fii autentificat!

  Autentificare:
  Am uitat parola
  Inregistrare
  Tine-ma minte
  Poza Zilei: Aglomeraţie la mers de vizitat Cornişa. De asta au închis şi parcarea aia mare, că era lume multă.