Chefi la cuţite impresionaţi de un italian din Botoşani

Actualitate

Renato Masetti este italian şi locuieşte în judeţul Botoşani, în satul Iacobeni, de când şi-a găsit jumătatea într-o femeie cu o poveste la fel de dramatică precum a lui.

În vârstă de 41 de ani, bărbatul a reuşit să-i impresioneze pe cei trei juraţi de la emisiunea „Chefi la cuţite”, după ce a ales să gătească o reţetă de creveţi înveliţi cu şuncă, aşezaţi pe o cremă de fasole.

Cei trei au aflat şi povestea celui care a făcut-o, rămânând fără replică.

Acum zece ani, Renato Masetti a deschis un restaurant cu prietenii săi, care, însă, s-au retras după trei ani, el rămânând să muncească singur. Avea atât de multă treabă, încât ajunsese să doarmă la restaurant. În tot acest timp, soţia se lăsase pradă drogurilor şi alcoolului, deşi era însărcinată. Ajuns acasă într-o seară, bărbatul a găsit-o leşinată, cu apa ruptă.

A sunat imediat la Salvare, iar apelul său le-a salvat şi pe femeie şi pe fiica lor. Ulterior, femeia a fugit cu tot cu copil în Sardinia.

Într-o zi în viaţa bărbatului a apărut o româncă, Maria, despre care spune că i-a oferit o familie frumoasă. Întrebat cum de are o relaţie cu o româncă, bărbatul a răspuns fără să ezite „cu noroc”. „M-am îndrăgostit atât de tare, că nu mai pot să plec din România”, a zis italianul sincer.

Acesta a fost şi managerul unui restaurant din interiorul Stadio Olimpico şi spune că a plâns doar de două ori în viaţă, când a murit tatăl său şi când s-a retras de la AS Roma atacantul Francesco Totti. Îşi doreşte să câştige emisiunea, pentru a obţine banii necesari deschiderii unui restaurant.

 

 
 
Vizualizari: 2254. |   Noteaza articolul :
 • Currently 4.67/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
  |  Nota curenta: 4.7 din 9 voturi
Comentarii

Monitorul de Botosani nu este responsabila juridic pentru continutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

  Pentru a putea posta comentarii pe marginea subiectului trebuie sa fii autentificat!

  Autentificare:
  Am uitat parola
  Inregistrare
  Tine-ma minte
  Poza Zilei: De când cu măririle astea de salarii s-au introdus şi cărucioare mai rezistente la cumpărături.