Nova Apaserv începe o nouă campanie de debranşări

Actualitate

Reprezentanţii Nova Apaserv vor începe în această dimineaţă două campanii de debranşare a datornicilor de la case, pe listă aflându-se opt consumatori, cu datorii cuprinse între 800 şi 3.000 de lei. Este vorba despre abonaţi din Dorohoi şi Bucecea care au mai mult de trei facturi restante. „Iniţial trebuia să mergem la cinci adrese din Dorohoi şi cinci din Bucecea, dar între timp doi dintre debitori şi-au achitat integral debitele”, a spus Cristian Romanovschi, directorul comercial al operatorului de apă.

La începutul lunii trecute, Nova Apaserv a început campania de debranşare la Botoşani, dar acţiunea nu a fost una reuşită. Pe liste se aflau 15 botoşăneni care aveau datorii cuprinse între 2.000 şi 5.500 de lei, dar pe tot parcursul lunii nu au fost debranşate decât şase case. Mai mult, din cei aproximativ 30.000 de lei cât însumează datoriile celor 15 debitori, s-au recuperat doar 2.000 de lei. „Dintre cei care au primit somaţii şi urma să-i debranşăm doar cel căruia i-am sistat apa primul a achitat şi a fost rebranşat, suportând şi costurile acestei operaţiuni”, a mai spus directorul comercial.

Datoriile abonaţilor care locuiesc la case, în tot judeţul, sunt de aproximativ 1.000.000 de lei. Dacă la case procedura debranşării este facilă, la blocuri, deşi sunt datorii totale de 8.300.000 de lei, se merge pe executare silită.

 

 
 
Vizualizari: 1057. |   Noteaza articolul :
 • Currently 0.00/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Comentarii

Monitorul de Botosani nu este responsabila juridic pentru continutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

  Pentru a putea posta comentarii pe marginea subiectului trebuie sa fii autentificat!

  Autentificare:
  Am uitat parola
  Inregistrare
  Tine-ma minte
  Poza Zilei: De când cu măririle astea de salarii s-au introdus şi cărucioare mai rezistente la cumpărături.