Ovidiu Portariuc a tras lozul cel mare la loterie

Actualitate

Ascensiunea profesională a lui Ovidiu Portariuc, fostul primar al municipiului Botoşani, continuă. Acesta a fost numit director general al Loteriei Române, înlocuindu-l în funcţie pe Alexandru Croitoru, numit pe 28 septembrie.
Numirea lui Ovidiu Portariuc s-a produs după ce câţiva membri ai Consiliului de Administraţie al Loteriei Române au fost înlocuiţi, marţi seară. Membru al Consiliului de Administraţie, Ovidiu Portariuc devine astfel al optulea director general numit la această instituţie într-un an.

 

Ovidiu Portariuc a fost primar în perioada 2012-2016. El a candidat la alegerile locale din vara anului trecut pentru un nou mandat, însă a fost învins de Cătălin Flutur. A devenit consilier municipal, însă a renunţat la mandat în ianuarie 2017. După ce a pierdut şi poziţia de lider al PSD, fostul edil s-a mutat la Bucureşti. El s-a înscris într-o organizaţie PSD din capitală şi a rupt colaborarea cu PSD Botoşani.

 

De la începutul acestui an, Ovidiu Portariuc a fost consilierul lui Viorel Ştefan, ministrul Finanţelor Publice. După ce Viorel Ştefan a plecat din minister, Ovidiu Portariuc a rămas în echipa ministrului Ionuţ Mişa.

 

Fostul edil este al doilea botoşănean ce ajunge la conducerea Loteriei Române. În perioada 2006-2009, director general al acestei instituţii a fost Liliana Mincă, născută în Săveni.

 

Ovidiu Portariuc nu a putut fi contactat ieri pentru a-şi expune planurile în calitate de şef al Loteriei Române.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
Vizualizari: 1364. |   Noteaza articolul :
 • Currently 2.67/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
  |  Nota curenta: 2.7 din 3 voturi
Comentarii

Monitorul de Botosani nu este responsabila juridic pentru continutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

  Pentru a putea posta comentarii pe marginea subiectului trebuie sa fii autentificat!

  Autentificare:
  Am uitat parola
  Inregistrare
  Tine-ma minte
  Poza Zilei: De când cu măririle astea de salarii s-au introdus şi cărucioare mai rezistente la cumpărături.