LOCAL: Ovidiu Portariuc este hotărât să consolideze poziţia Loteriei pe piaţa românească

Ultima ora

Ovidiu Portariuc, noul director general al Loteriei Române, susţine că este onorat de funcţia primită.
„Mă onorează această poziţie, în această societate naţională cu o tradiţie de peste 100 ani şi de care românii sunt atât de ataşaţi emoţional. Sper ca Loteria Română să le aducă şi în viitor numeroase bucurii. Este o provocare pe care colegii din Consiliul de Administraţie mi-au lansat-o şi am acceptat-o. Este o societate «grea», cu multe proiecte în derulare, unele strategice, care îşi propun să consolideze poziţia Loteriei Române pe piaţa românească. M-am familiarizat în ultimele luni ca membru al Consiliului de Administraţie cu problematica complexă existentă în cadrul Loteriei Române şi am multe obiective stabilite pentru perioada următoare, dar voi vorbi la momentul potrivit despre ele. Deocamdată vreau să asigurăm stabilitatea şi profesionalizarea actului de management după lunga perioadă de turbulenţe din ultimii ani”, a declarat fostul edil.

Ovidiu Portariuc a fost numit ieri director general al Loteriei Române. De la începutul acestui an, fostul primar al Botoşaniului a lucrat în Ministerul Finanţelor Publice.

 
 

Ultima modificare: 10:08:13

Vizualizari: 1971. |   Noteaza articolul :
 • Currently 0.00/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Comentarii

Monitorul de Botosani nu este responsabila juridic pentru continutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

  Pentru a putea posta comentarii pe marginea subiectului trebuie sa fii autentificat!

  Autentificare:
  Am uitat parola
  Inregistrare
  Tine-ma minte
  Poza Zilei: De când cu măririle astea de salarii s-au introdus şi cărucioare mai rezistente la cumpărături.